Argint si bronz la Campionatele Nationale pe Echipe


In perioada 22-25 iunie 2011, Lugojul a fost reprezentat de doua echipe de gimnasti la Campionatul National pe echipe desfasurat la Sf. Gheorghe. Prima echipa, cea a juniorilor III, formata din Szabo Rafael, Banicioiu Victor, Pecie Lorenzo si Crainiceanu Lazar a obtinut locul II, clasandu-se dupa echipa CS7 Dinamo si inaintea CS "Brasovia" din Brasov. Echipa juniorilor II, formata din Banicioiu Victor, Todor Ionut (componenti ai lotului national de juniori) si Tomescu Octavian s-a clasat pe locul III, dupa CS7 Dinamo si CSS Resita.
Pe langa cele 2 echipe, au mai participat pentru calificarea la Campionatul National de Juniori care va avea loc la Lugoj la sfarsitul lunii octombrie, sportivul Ciucu Armando si Savu Andrei la categoria juniori I.
Profesorul Adrian Meleanca ne-a declarat: "A fost un concurs bun, cu o clasare locul II la juniori III, avand in vedere ca trei dintre sportivii nostri au varsta mai mica cu un an fata de celelalte echipe, iar Szabo Rafael fiind cu 2 ani mai mic. De asemenea, echipa de juniori II a avut componenti cu un an mai putin fata de echipa castigatoare, Dinamo, dar avand in vedere ca din echipa ne-a lipsit un gimnast, el fiind accidentat, rezultatele sunt bune. La anul speram sa devenim campioni nationali la ambele categorii."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar

Gimnastii lugojeni sunt din nou cei mai buni !!

Multumim MONDIAL Lugoj!