Gimnastii lugojeni au cucerit si podiumul international

La doua zile dupa ce au cucerit un numar impresionant de medalii in Romania, la Campionatul National Scolar de la Buzau, vineri, 13.04.2012, gimnastii lugojeni s-au deplasat in Ungaria, la Kiskunhalas, pentru a participa la Cupa DKMT, unde si-au redovedit valoarea.

Aceasta competitie s-a aflat la cea de a 11-a editie, fiind prima locatie de desfasurare pe acest an, fiind urmate de Resita sau Timisoara in octombrie si la NoviSad in decembrie. Participarea lugojenilor la aceasta cupa a devenit deja traditie, precum si obtinerea unui numar impresionant de medalii de fiecare data. Cu aceasta ocazie, echipa lugojeana s-a intors cu un total de 23 medalii, pe care le-au obtinut la categorii de varsta aflate intre 11 si 17 ani.
Cel mai mare, dar si cel mai medaliat sportiv lugojean la acest concurs, Ciucu Armando, a obtinut locul I la individual compus, locul II la inele, sarituri, paralele si bara iar la sol si cal a obtinut medalia de bronz.

La aceeasi categorie, 15-18 ani, Octavian Tomescu obtine medalia de aur la bara si bronz la paralele.
La categoria mai mica, 13-14 ani, au participat Lorenzo Pecie, care s-a clasat pe primul loc al podimului la cal, pe a doua treapta la sol, inele si paralele, iar locul III obtine la individual compus, iar colegul sau de categorie, Banicioiu Alex obtine doua medalii de argint la bara si sarituri.
Cei mai mici dintre gimnastii lugojeni, la categoria de varsta 11-12 ani, Szabo Rafael obtine locul I la individual compus, sol si bara, locul II la inele, paralele si sarituri, iar Popescu Alexandru obtine la aceeasi categorie medalia de bronz la paralele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica