La multi ani Armando!


Ciucu Armando este unul dintre cei mai longevivi sportivi a secţiei de gimnastică a CSŞ Lugoj la ora actuală. Acesta implineşte astăzi frumoasa vârstă de 17 ani şi dorim pe această cale să îi urăm multă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor.






Armando a început gimnastica la doar 4 ani, fiind adus în sala de gimnastică de părinţii săi. Bineînţeles că la cei 4 ani gimnastica a fost percepută ca o joacă, acesta însă a început să meargă în sală tot mai des, devenind pasionat şi interesat de acest sport.
Dând dovadă de perseverenţă şi pasiune, munca pe care o depunea în sală a fost răsplătită prin participarea la  primul său concurs naţional.

La vârsta de 9 ani, la concursul "Micul Gimnast" obţine pentru prima oară 2 medalii, după care în anul următor la acelaşi concurs obţine 5 medalii de aur şi una de argint, dintre care cea mai importantă fiind medalia de campion naţional la individual compus.
În anul 2006 a fost primul an pentru Armando, când participă la Finalele pe aparate la categoria Juniori III, obţinând la concursul desfăşurat la Timişoara o medalie de aur la cal. La campionatele şcolare din 2007 obţine mai multe medalii, iar la campionatele naţionale a urcat pe prima treaptă a podiumului la inele.
 Anul 2008 a reprezentat apogeul în cariera de sportiv al lui Armando, acesta fiind promovat in Lotul Naţional de Juniori, acesta mutându-se la Bistriţa în noiembrie pentru a se pregăti alături de ceilalţi sportivi din cadrul lotului. În acel an, în luna aprilie obţine un număr de 5 medalii la campionatele şcolare, la campionatele naţionale din octombrie obţine 2 medalii de aur şi două de argint.
Armando se antrenează în cadrul lotului până în 2010, acesta având multiple accidentări, care l-au împiedicat să se mai antreneze la Bistriţa. Acesta revine să se antreneze la Lugoj, făcând parte din echipa de seniori a CSM Lugoj, cu care obţine locul III la Campionatele Naţionale de Maeştri de la Reşiţa din acel an.

În anul 2011, Armando devine vicecampion naţional la categoria Juniori I,  la campionatele naţionale desfăşurate la Lugoj.
 Pe lângă toate medaliile obţinute la campionatele naţionale, Armando a obţinut şi nenumărate medalii la campionate şi cupe internaţionale desfăşurate în Ungaria şi Serbia.
 Armando continuă să se antreneze în sala unde a descoperit pentru prima oară gimnastica, iar faptul că astăzi abia împlineşte 17 ani nu reprezintă un impediment pentru a ştii că, cariera pe care şi-o  doreşte este tot în gimnastică şi anume antrenorat.
Secţia de gimnastică a CSŞ Lugoj îi urează lui Armando multă sănătate, putere de muncă şi un călduros LA MULŢI ANI!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica