Transfer de senzatie in echipa de gimnastica a CSM Lugoj

Echipa de gimnastica a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a facut un transfer de senzatie in aceasta toamna, aducandu-l pe germanul Andreas Toba in randul reprezentantilor  gimnasticii lugojene.
Nascut in Germania pe 7 octombrie 1990, dar avand si cetatenie romana, Andreas este fiul fostului gimnast resitean, Marius Toba. Actualmente Andreas este student in Hanovra, concurand pentru clubul TK Hannover in Germania. Insa din aceasta toamna, Gimnastul va reprezenta si CSM Lugoj in cadrul competitiilor din Romania.

Andreas Toba, precum si Vlad Cotuna, ambii reprezerntanti ai CSM Lugoj, au participat la Olimpiada de la Londra din acest an. Andreas a concurat cu echipa, clasandu-se pe locul VII. Pe langa participarea la Olimpiada, Andreas Toba a mai obtinut in 2008 la Campionatul European de Juniori bronz cu echipa, locul VII la bara si locul IX la individual compus. La Camionatul National de Seniori din Germania, obtine in 2011 bronz la bara, iar in 2012 argint la inele si bronz la cal.
Echipa CSM Lugoj va participa in perioada 16-18 noiembrie la Campionatul National de Maestri de la Onesti in speranta obtinerii unui loc pe podium. "Speram sa castigam o medalie in acest an, dar vedem ce va fi. Avem contracandidate echipe puternice, cum ar fi Bistrita, Resita, Steaua si Dinamo Bucuresti" ne-a declarat Aurel Muntean.
Lugoj va fi reprezentat la acest campionat si de antrenorul Adrian Meleanca, care va fi prezent la competitie in calitate de arbitru national.

Le dorim multa bafta sportivilor si un inceput cat mai bun noului venit Andreas Toba!

Foto: Andreas Toba - Facebook Page 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar