Cupa DKMT la NoviSad 7-9 decembrie 2012


Reprezentantii gimnasticii lugojene, se vor deplasa maine, 07 decembrie la ultima etapa a  Cupei internationale DKMT pe acest an, care se va desfasura la Novi Sad, Serbia. Tinand cont de faptul, ca aceasta Cupa a devenit o traditie, acesta fiind al 11-lea an consecutiv in care se desfasoara, Clubul Sportiv Lugoj este mandru ca a participat la fiecare etapa a fiecarei editii.
In paralel cu Cupa DKMT, se va desfasura si Memorialul "Laza Krstic and Marica Dzelatovic", memorial la care gimnastii vor reprezenta tara pentru care concureaza. Astfel Romania va fi reprezentata de gimnastii din Resita, Timisoara si Lugoj, concurandu-se cu sportivii din tarile Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Ungaria, Macedonia, Suedia, Danemarca si Austria.
La NoviSad se vor deplasa sportivii Carlig Marc- 7 ani, Patrik Voichescu- 8 ani, Popescu Alexandru- 11 ani, Szabo Rafael- 12 ani, Banicioiu Alexandru-13 ani, Banicioiu Victor- 15 ani, Tomescu Octavian-15 ani, insotiti de antrenorii Meleanca Adrian, Bulacu Ioan si fostul gimnast Panait Alexandru, care participa in calitate de arbitru la acest concurs.

Le uram multa bafta sportivilor si antrenorilor si speram sa revina in tara cu la fel de multe medalii ca si pana acum!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar