17 medalii pentru gimnastii lugojeni la Campionatele Nationale de la Onesti

Campionatul National Individual si pe Aparate al Juniorilor a avut loc in perioada 7-9 noiembrie 2013 in localitatea Onesti, in sala olimpica "Nadia Comaneci".

Lugojul a fost  reprezentat cu mandrie si de aceasta data de gimnastii nostri, care s-au prezentat in competitie la toate categoriile de varsta. Rezultatul cu care acestia s-au intors acasa, a fost unul de exceptie, sportivii lugojeni reusind sa castige un total de 17 medalii, sustinuti de antenorii Adrian Meleanca si Aurel Muntean.
Campionatul la care au participat cei mai buni gimnasti din tara, a adus lugojenilor, 8 medalii de aur, 2 de argint si 7 de bronz. Acestia si-au impartit medaliile astfel:

Szabo Rafael, categoria juniori III, nivel 3
Rafael a fost cel mai bun sportiv din aceasta competitie, reusind sa exceleze la fiecare aparat in parte. Mai mult decat atat, el si-a aratat maiestria si talentul si in finala individuala, dovedind ca este un gimnast complet. Astfel Rafael a obtinut un total de 6 medalii, din care 5 de aur la individual compus, sol, inele, paralele si bara si una de bronz la sarituri.


Banicioiu Alexandru, categoria juniori III, nivel 4, sportiv in cadrul Lotului National de Juniori 
Alexandru a avut o evolutie buna in prima zi, reusind clasarea pe podium de 3 ori, obtinand medalia de aur la inele, medalia de argint la individual compus si medalia de bronz la paralele.


Pecie Lorenzo, categoria juniori III, nivel 4, sportiv in cadrul Lotului National de Juniori
Lorenzo reuseste o clasare pe podium, obtinand o medalie de bronz la inele.

Todor Ionut, categoria juniori II, nivel 5, sportiv in cadrul Lotului National de Juniori 
Ionut a avut de asemenea o evolutie buna, pentru el aceasta competitie fiind si un concurs de verificare pentru Campionatele Europene din 2014. A prezentat exercitii cu o dificultate ridicata pentru categoria sa de varsta, reusind sa urce de 5 ori pe podiumul acestei competitii. Astfel Ionut obtine locul I la inele, locul II la paralele, locul III la cal, sarituri si individual compus.

Ciucu Armando, categoria juniori I, nivel 6 
Armando a fost cel mai experimentat sportiv a delegatiei lugojene, fiind la ultimul sau concurs de juniori. A avut o evolutie buna, clasandu-se de 2 ori pe podium, devenind campion national la inele si obtinand un bronz la bara.
Popescu Alexandru, categoria juniori III, nivel 3
Alexandru chiar daca nu a reusit sa se claseze pe podium, a obtinut o clasare pe locul IV la inele, fiind cu un an mai mic fata de colegii sai de aceeasi categorie de varsta.
Tomescu Octavian, categoria juniori II, nivel 5 
Octavian s-a calificat in doua finale la aceste campionate, reusind un loc VI la inele si un loc VII la paralele.

Profesorul Adrian Meleanca ne-a declarat: "Sunt multumit de evolutia sportivilor la aceste Campionate Nationale. Am reusit o performanta deosebita prin cucerirea celor 8 titluri nationale. Sunt foarte bucuros ca toti sportivii au venit sanatosi acasa si de la anul sper sa ii vedem pe unii dintre ei pe podiumurile Campionatelor Europene. Tin sa-i felicit pe toti sportivii care au participat in acest an la toate competitiile. Fiind un an greu, au reprezentat orasul si clubul cu mare cinste."
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar