Vlad Cotuna la Cupa Mondiala de la Doha

Incepand cu  26.03.2014  la Doha, Qatar se va desfasura pe parcursul a trei zile cupa de gimnastica artistica "FIG World Challenge Cup Artistic", aflata la cea de-a VII-a editie. Competitia, la care vor lua parte un numar total de 150 de sportivi, va intruni reprezentantii a 34 de tari, printre care europeni, asiatici si americani.
Romania va fi reprezentata de Larisa Iordache, Diana Bulimar, Vlad Cotuna, Andrei Muntean si Marius Berbecar si  antrenorii  Adela Popa, Vasile Vug si Lucian Sandu. Gimnastii nostri se vor concura in competitia masculina cu nume de talie mondiala si olimpica precum Epke Zonderland din Olanda, Krisztian Berki din Ungaria, Diego Hypolito din Brazilia, Marcel Nguyen din Germania.  In total la categoria masculina se vor concura la cele 6 aparate 99 de gimnasti, iar in competitia feminina se vor concura 34  de sportive. 

Sportivul CSM Lugoj, Vlad Cotuna, va concura la aparatele sol, cal si bara. Pentru Vlad aceasta cupa reprezinta debutul competitional pe anul 2014, competitie la care ii dorim multa bafta si cat mai multe medalii!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gimnastii lugojeni sunt din nou cei mai buni !!

Szabo Rafael - cooptat la Lotul Național de Juniori de la Bistrița

Gimnastii lugojeni - Campionii tarii si in 2015!!