18 medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa "Cibinium" de la Sibiu !!


Sibiul a gazduit in perioada 02.05.2014-03.05.2014, cea de-a IV-a editie a Cupei "Cibinium", competitie dedicata gimnastilor de categoria juniori III, nivel I si II, cu varsta cuprinsa intre 8 si 11 ani. In sala de gimnastica a CSS Sibiu s-au concurat un numar total de 47 de sportivi, sportivi care au reprezentat cluburile: CSS Sibiu, CSS Lugoj, CSS Resita, CSS1 Timisoara, CSS Steaua Bucuresti, CSS Buzau, Darco Gym Oradea, LPS Tg. Mures, CSS Sf. Gheorghe, CSM Cluj-Napoca. Aflandu-se deja la a IV-a editie, competitia a fost foarte bine organizata, intreg concursul desfasurandu-se intr-o maniera profesionala, reprezentand totodata un concurs de verificare de mare ajutor inainte de Campionatele Nationale, care vor avea loc peste 2 saptamani la Buzau.

Sportivii lugojeni, insotiti de antrenorii Bulacu Ioan si Meleanca Adrian, care a participat in calitate de arbitru, au obtinut un numar total de 18 medalii, dintre care 7 de aur, 7 de argint si 4 de bronz. CSS Lugoj a participat cu 2 echipe, obtinand la competitia pe echipe clasarea pe locurile I si II. Cei mici si-au impartit astfel medaliile:

Juniori III, nivel I 

Marcu Norbert
Loc I - individual compus, inele, sarituri, paralele, bara, pe echipe
Loc II - sol, cal

Carlig Marc
Loc I - cal, pe echipe
Loc II - individual compus, bara
Loc III - sol, inele

Miklos Razvan
Loc I - pe echipe
Loc II - inele, bara

Marcu Alexandru
Loc II- pe echipe
Loc III - sarituri

Penisoara Octavian
Loc II - pe echipe

Borca Flavius
Loc II - pe echipe

Juniori III, nivel II

Ghise David
Loc III - bara

Profesorul Meleanca Adrian, antrenorul sectiei de gimnastica ne-a declarat: "Felicitari tuturor sportivilor, antrenorului Bulacu Ioan, clubului Sibiu, in special antrenoarei Cristina Bobes pentru buna organizare si conditiilor bune de concurs. Speram ca la Campionatele Nationale, care se vor desfasura in perioada 18-21 mai la Buzau, sportivii sa isi atinga varful maxim de forma."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar