Gimnastii lugojeni, din nou cei mai buni! 20 de medalii la Cupa DKMT

In febra Campionatului Mondial de Gimnastica Artistica, si juniorii s-au intrecut in cea de-a doua Cupa internationala DKMT desfasurata in acest an. Sambata, 04.10.2014 la Timisoara s-au adunat gimnasti de la cluburile din Novisad si Subotica din Serbia,  Kiskunhalas din Ungaria, Resita, Lugoj, Timisoara si Oradea din Romania in incercarea de a a-si executa cu precizie cat mai mare exercitiile si de a obtine cat mai multe medalii. Lugojul a fost reprezentat la toate categoriile de varsta, de gimnastii Marcu Norbert, Ghise David, Popescu Alexandru, Tomescu Octavian, Todor Ionut, care au fost insotiti de profesorii Adrian Meleanca, care a fost prezent si in calitate de arbitru si Ioan Bulacu. Reusita lugojenilor a constat in obtinerea a unui numar impresionant de 20 medalii, din care 9 de aur, 9 de argint si 2 de bronz.

Astfel la categoria cea mai mica, 8-10 ani, Marcu Norbert a obtinut medalia de aur la sarituri, paralele si bara, medalia de argint la individual compus, cal si inele. Ghise David, tot la categoria 8-10 ani, reuseste sa se claseze pe primul loc al podiumului la individual compus si la aparatele cal si inele, obtine locul II la sol, sarituri si paralele si locul III la bara.
La categoria 13-14 ani, Popescu Alexandru reuseste clasarea pe locul V la individual compus.
Urmatoarea categorie, 15-18 ani a fost reprezentata de Tomescu Octavian, care castiga medalia de aur la bara, medalia de argint la individual compus, sol, paralele si medalia de bronz la sarituri. Tot la aceeasi categorie, Todor Ionut obtine locul I la cal si inele.
Profesorul Adrian Meleanca ne-a declarat:" La categoria 8-10 ani, Marcu Norbert si Ghise David au dominat clasamentul, atat la individual cat si pe aparate, ei castigand aproape toate medaliile de locul I si locul II. Din pacate, Popescu Alexandru nu a avut o evolutie foarte buna, nereusind clasarea pe podium. Todot Ionut, concurand la numai doua aparate, datorita unei accidentari, care speram sa treaca cat mai repede,  si-a dovedit adevarata sa valoare, reusind sa castige 2 medalii de aur. Tomescu Octavian a fost o surpriza placuta pentru mine, reusind obtinerea a 5 medalii, el antrenandu-se intens in ultima perioada, a fost in forma, sper sa se antreneze pe viitor la fel de bine si sa reuseasca clasarea pe podium si la Campionatele Nationale din data de 29-31 octombrie, 2014 de la Bistrita. Felicitari sportivilor, cat si antrenorului Ioan Bulacu, antrenorul celor mai mici sportivi."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica