Rezultat de exceptie pentru echipa de seniori a CSM Lugoj !!!

Echipa de gimnastica masculina a CSM Lugoj a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Finala Campionatului National de Gimnastica pe Echipe- Seniori  de la Onesti, reusind sa obtina clasarea pe locul III al podiumului, dintr-un total de 6 echipe.
Echipa lugojeana a fost formata din sportivii Furst David (Elvetia), Rotaru Vasile, Todor Ionut si Banicioiu Alexandru, Aceasta medalie este cu atat mai valoroasa, cu cat doi dintre cei patru gimnasti sunt de categoria Juniori, ei reusind sa concureze la nivelul competitional valabil pentru seniori.
Sportivii au fost insotiti de antrenorii Adrian Meleanca si Aurel Muntean.
Profesorul Adrian Meleanca ne-a declarat: "A fost un concurs bun, dus bine pana la capat de catre cei patru gimnasti. Am avut un lider in aceasta echipa, prin sportivul Furst David, iar cei doi sportivi juniori s-au comportat foarte bine si au dovedit ca de acum inainte ne putem baza pe ei. Scopul nostru este sa promovam gimnastii juniori de la CSS Lugoj in echipa de seniori a CSM Lugoj, astfel ca in urmatorii ani echipa de seniori sa fie formata exclusiv din gimnasti crescuti la Lugoj."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Succes international pentru gimnastii lugojeni

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar