A inceput sezonul competitional pentru gimnastii lugojeni

Sambata, 28.03.2015, s-a desfasurat la Resita cea de a doua editie a memorialului "Virgil Achim".
Aceasta competitie a intrunit gimnastii de la cluburile sportive din Timisoara, Oradea, Resita si Lugoj. CSS Lugoj a participat cu un numar de 8 sportivi, fiecare dintre ei fiind premiati cu o medalie de participare.

La categoria juniori III, nivel I a participat din partea Lugojului Borka Flavius, la juniori II, nivel II au participat Marcu Norbert, Marcu Alexandru, Miklos Razvan, Voichescu Patrick, la categoria juniori II, nivel IV Popescu Alexandru, la categoria juniori I, nivel 5 Todor Ionut si Pecie Lorenzo.  Cei 8 gimnasti au fost insotiti de antrenorii Adrian Meleanca si Ioan Bulacu.
Desi nu a fost o competitie cu clasament, aceasta a reprezentat o buna oportunitate pentru gimnasti si antrenorii lor sa isi verifice nivelul de pregatire, inainte de participarea in luna aprilie la Campionatele Nationale Scolare.

Profesorul Adrian Meleanca ne-a declarat:" Ma bucur ca am avut aceasta ocazie, de a face o ultima verificare inainte de prima competitie importanta de nivel national din acest an, si anume Campionatele Scolare, la care vom participa in perioada 05.04.2015 - 08.04.2015, la Buzau, unde se vor alatura si componentii Lotului National de Juniori, Szabo Rafael si Banicioiu Alexandru. As vrea sa multumesc organizatorilor pentru buna desfasurare a acestui concurs."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar