Gimnastii lugojeni domina Campionatele Nationale Scolare



Gimnastica lugojeana si-a dovedit din nou valoarea la Campionatele Nationale Scolare, concurs care s-a desfasurat in perioada 05.04.2015 - 08.04.2015 la Buzau.
Delegatia lugojeana formata din antrenorii Adrian Meleanca, Ioan Bulacu si Aurel Muntean impreuna cu sportivii, de la mic la mare: Borca Flavius, Marcu Norbert, Miklos Razvan, Marcu Alexandru, Voichescu Patrick, Popescu Alexandru, Szabo Rafael, Banicioiu Alexandru, Pecie Lorenzo, Todor Ionut s-au intors cu un numar record de medalii, si anume 31, din care 13 de aur, 4 de argint si 14  de bronz. Pe langa delegatia enumerata mai sus, la acest concurs au fost prezenti si Cismadia Tiberiu, care a asistat gimnastii in timpul concursului si Panait Alexandru, care a arbitrat alaturi de Adrian Meleanca. 


Dintre toate cluburile participante, printre care s-au numarat CSS1 Timisoara, CSS Resita, CSS Arad, CSS Sibiu, CSS Brasov, LPS Bistrita, CSS Sf. Gheorghe, CSS Buzau, CSS Steaua, CSS Dinamo, LPS Tg. Mures, Clubul Sportiv  Scolar Lugoj a reusit sa obtina cel mai mare numar de medalii.
Pe langa cluburile enumerate, la acest concurs au mai participat, in calitate de invitati, gimnasti de la Chisinau, Club Sportiv al Armatei Steaua si Dacro Gym Oradea.

Doua titluri impresionante au fost obtinute de cele 2 echipe cu care a participat clubul lugojean, ei devenind campioni nationali cu echipa la categoria juniori I si categoria juniori III. 

Pe langa cele 2 medalii de aur cu echipa, sportivii lugojeni au obtinut in mod individual urmatoarele medalii:

Categoria juniori III, nivel I 

Borca Flavius, care a participat la primul sau concurs important, a obtinut:
Loc II - individual compus, paralele, bara,
Loc III - sol

Categoria juniori III, nivel II

Marcu Norbert, care inca o data si-a dovedit valoarea, a obtinut:
Loc I - individual compus, cal, sarituri, paralele, bara, pe echipe
Loc III - sol, inele

Miklos Razvan
Loc I - inele, pe echipe

Marcu Alexandru
Loc I - pe echipe
Loc III - cal, bara

Voichescu Patrick 
Loc I - pe echipe
Loc III - inele

Categoria juniori III, nivel IV

Szabo Rafael, sportivul lotului national de juniori
Loc I - sarituri
Loc II - bara
Loc III - inele, individual compus, paralele

Categoria juniori I, nivel V

Todor Ionut Razvan 
Loc I - individual compus, cal, inele, pe echipe
Loc III- sol, paralele

Banicioiu Alexandru, sportivul lotului national de juniori
Loc I - bara, pe echipe
Loc III - individual compus, inele, sarituri

Pecie Lorenzo
Loc I - pe echipe

Profesorul Adrian Meleanca a declarat pentru gymlugoj: "Am dovedit inca odata ca suntem cei mai buni, Am luat un numar record de medalii, Am castigat la 2 nivele de categorii locul I pe echipe, ceea ce este un lucru foarte important, ne-am prezentat pe podiumul individualului la 3 categorii de varsta.
Este foarte important ca avem un trecut bogat, prezent dar si viitor de perspectiva. Intr-un clasament neoficial, am reusit sa obtinem cele mai multe medalii dintre toate cluburile prezente.
M-a impresionat evolutia tuturor sportivilor nostri si vreau sa ii felicit pentru efortul si munca depusa. Sper ca acesti copii vor fi rasplatiti pentru rezultatele obtinute si li se vor recunoaste meritele de catre toata lumea.  Chiar daca nu avem o sala de gimnastica la cele mai bune standarde, am demonstrat inca o data ca scoala lugojeana de gimnastica are valoare."




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013