Gimnastii lugojeni - Campionii tarii si in 2015!!

In perioada 22-23.05.2015, la Buzau, s-a desfasurat editia 2015 a Finalei Campionatului National de Gimnastica Masculina pentru categoriile Juniori III, nivel I si II. Asa cum ne-am obisnuit, Lugojul a fost reprezentat la ambele nivele.

La nivelul I au participat doar sportivi cu varsta de 8-9 ani, concurand la individual si finale pe aparate, precum si in competitia pe echipe. La aceasta categorie, singurul reprezentant al CSS Lugoj a fost Borca Flavius, care a reusit sa obtina medalia de bronz la bara.

 La nivelul II, gimnastii au concurat in competitia pe echipe, precum si in concursul de calificari pentru campionatele care vor avea loc la toamna. La acest nivel, echipa formata din gimnastii lugojeni Marcu Norbert, Voichescu Patrick, Marcu Alexandru si Miklos Razvan au devenit campionii tarii pe echipe pentru al doilea an consecutiv, cu un punctaj total de 235,822 puncte. Pe locul II s-a clasat echipa CSS Dinamo Bucuresti, cu un punctaj de 233,64 puncte,  iar pe locul III CSS Steaua Bucuresti, cu un punctaj de 223,141 puncte.

Sportivii lugojeni au fost insotiti de profesorii Bulacu Ioan si Meleanca Adrian, membru in comitetul tehnic al Federatiei de Gimastica si arbitru sef la cal.
Prof. Meleanca Adrian a declarat pentru blogul nostru: "Copii s-au descurcat foarte bine, reusind sa arate inca odata valoarea lor, demonstrand ca sunt o echipa puternica si astfel castigand inca odata titlul national pe echipe."
Printre cluburile participante, s-au aflat CSS Dinamo Bucuresti, CSS Steaua Bucuresti, CSS Sf. Gheorghe, CSS Buzau, CSS Resita, CSS Sibiu. LPS Arad, CSS Brasovia Brasov, LPS Bistrita, CS Darco Gym Oradea, CSM Cluj-Napoca, CSS Lugoj, cu un numar de peste 70 de gimnasti la cele 2 nivele.
Felicitari antrenorilor si sportivilor! Multumim pentru onoarea adusa orasului nostru!



Gimnastii lugojeni de la stanga sus la dreapta: Voichescu Patrick, Marcu Alexandru, Miklos Razvan, Marcu Norbert, Borca Flavius. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica