Gimnastii lugojeni castiga in premiera aurul la juniori I pe echipe !


Echipa de juniori I a CSS Lugoj a participat la Onesti in perioada 17-20.06.2015 la Finala Campionatelor Nationale de Gimnastica pe Echipe.

Echipa antrenata de profesorul Meleanca Adrian a fost formata din gimnastii Todor Ionut Razvan, Banicioiu Alexandru si Tomescu Octavian si a reusit sa obtina media de aur, clasandu-se pe prima treapta a podiumului, urmata de echipa clubului din Bistrita si echipa clubului din Buzau. Aceasta medalie este un rezultat de exceptie pentru sportul lugojean, castigarea aurului pe echipe la aceasta categorie (16-18 ani) fiind o premiera. Astfel Lugojul se poate mandri ca gimnastica masculina a obtinut toate medaliile posibile la juniori la toate categoriile.

Totodata, in cadrul acestei competitii au avut loc si calificarile individuale pentru Campionatul National Individual care se va desfasura in luna noiembrie a acestui an. Din partea CSS Lugoj au participat si s-au calificat gimnastii Szabo Rafael si Pecie Lorenzo, cei trei din echipa calificandu-se automat.

Profesorul Meleanca Adrian ne-a declarat: "Sunt foarte fericit pentru acest rezultat, fiind singura medalie din palmares care ne lipsea, reusind o performanta importanta cu aceasta generatie de exceptie. Copiii s-au comportat foarte bine la acest concurs, concurand aproape fara ratare, ei dorindu-si foarte mult sa castige aceasta medalie. Ne-am luptat cu cei de la Bistrita pana la ultimul aparat, reusind sa castigam la o diferenta foarte mica. Vreau sa-i felicit pe toti sportivii lugojeni care au participat la acest concurs si sa ii urez multa putere de munca si bafta lui Banicioiu Alexandru, care va participa la finalul lunii iulie la Festivalul Olimpic European de Tineret, care se va tine la Tbilisi, Georgia. "

                                                                      Todor Ionut Razvan  


                                                               Banicioiu Alexandru 


                                                               Tomescu Octavian 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar