Gimnastii lugojeni sunt din nou cei mai buni !!

In perioada 11.11.2015 - 14.11.2015 la Bistrita s-a desfasurat Campionatul National Individual de gimnastica, editia 2015. Clubul Sportiv Lugoj a fost reprezentat de 9 gimnasti, care s-au intors de la aceasta competitie cu un numar total de 19 medalii. Participantii la acest concurs:  Miklos Razvan, Marcu Norbert, Marcu Alexandru, Voichescu Patrick, Szabo Rafael, Banicioiu Alexandru, Pecie Lorenzo,  Todor Razvan, Tomescu Octavian au fost antrenati de prof. Meleanca Adrian si Muntean Aurel, iar din delegatia lugojeana au facut parte si fostii gimnasti lugojeni, Panait Alexandru si Cizmadia Tiberiu. Gimnastii lugojeni s-au concurat pentru cele mai bune locuri cu sportivii de la cluburile din: Resita, Timisoara, Sf. Gheorghe, Bistrita, Cluj, Bucuresti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau,

Dintre toate cluburile participante, CSS Lugoj a reusit sa obtina cele mai multe medalii, cele 19 medalii fiind impartite in felul urmator: 7 medalii de aur, 8 medalii de argint si 4 de bronz.

Categoria Juniori III, nivel II 

Marcu Norbert a reusit sa devina pentru a doua oara consecutiv campion national la individual, reusind sa obtina un numar total de 7 medalii din 7 posibile.
Medalie de aur: individual compus, sol, bara
Medalie de argint: cal, inele, sarituri, paralele


Marcu Alexandru
Medalie de bronz: bara


Categoria Juniori II, nivel IV

Szabo Rafael, componentul Lotului National de Juniori
Medalie de aur: inele, bara
Medalie de argint: individual compus


Categoria Juniori I, nivel V 

Banicioiu Alexandru,  componentul Lotului National de Juniori a reusit sa devina campion national la individual, fiind in primul an la aceasta categorie
Medalie de aur: individual compus
Medalie de argint: sol, inele, sarituri
Medalie de bronz: cal, paralele


Todor Razvan 
Medalie de aur: inele


Pecie Lorenzo
Medalie de bronz; sarituri


Prof. Meleanca Adrian a declarat pentru gymlugoj:" A fost un concurs deosebit de greu si de dificil, cu o concurenta puternica, unde am participat cu sportivi de la varsta de 10 ani pana la varsta de 18 ani. Felicit  toti sportivii pentru munca depusa si pentru pasiunea lor pentru gimnastica. Inca o data am dovedit ca suntem cei mai buni la nivel de juniori din tara. Marcu Norbert a dovedit ca este un gimnast de perspectiva, reusind sa obtina al doilea an consecutiv cea mai importanta medalie, cea de individual compus, si un total de 7 medalii posibile, Banicioiu Alexandru a aratat ca este cel mai bun sportiv al Lotului National, reusind sa obtina in primul sau an de categorie titlul de campion national individual. Szabo Rafael, sportiv de mare perspectiva, a devenit dublu campion national pe aparate, iar cu un pic mai multa concentrare si atentie ar fi reusit sa castige mai multe medalii."






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar