Supriza lunii februarie: Inca un lugojean la lotul national de juniori

La o luna dupa plecarea gimnastului Ionut Todor la lotul national de juniori, a venit randul unui alt sportiv sa i se alature lui Ionut Todor si Andrei Savu la lotul national de juniori de la Bistrita.

Gimnastul Banicioiu Victor a fost cooptat saptamana aceasta la lot, acesta sosind la Bistrita insotit de parinti si fratele mai mic, Alex, chiar astazi, 6 februarie 2011. Dupa o scurta acomodare, acesta isi va relua antrenamentele chiar de maine alaturi de noii colegi si antrenori. O asemenea cooptare reprezinta pentru un sportiv o sansa si o recunoastere a valorii sale, care presupune o acomodare rapida cu noul mediu, cu o noua scoala, cu noul oras.


Banicioiu Victor s-a nascut pe 24 iunie 1997, si a inceput gimnastica la varsta de 6 ani cu profesorul Meleanca Adrian. De-a lungul anilor a obtinut titluri importante la campionatele nationale si internationale, iar anul 2010 i-a adus acestuia la categoria superioara juniori III, un numar impresionant de 7 medalii. Insa pe langa gimnastica, pe care acesta o practica la un nivel inalt, Victor este un exemplu pentru totii copii de varsta lui, deaorece pana in clasa a 8-a acesta a obtinut doar media 10, dand dovada de foarte multa ambitie, reusind sa imbine un sport foarte greu cu excelenta la scoala. De asemenea, Victor pe langa concursurile de gimnastica a participat in fiecare an si la olimpiadele scolare, obtinand de fiecare data premii importante si recunoasterea la nivel national. Deoarece aceasta cooptare a fost o surpriza, Victor nu a reusit sa isi ia la revedere de la profesorii sai, iar prin intermediul acestui blog, doreste sa le multumeasca pentru faptul ca l-au indrumat si l-au sprijinit atat cu scoala cat si cu sportul.

Antrenorul Meleanca Adrian ne-a declarat: "Victor este un baiat exceptional, un exemplu pentru toti colegii sai. Ma bucur ca li se alatura celorlalti doi sportivi la lot. Datorita rezultatelor sale, ma asteptam ca si el sa ajunga la lot. Am convingerea ca si acolo se va tine de scoala si de gimnastica in cel mai serios mod.  Ii urez mult succes si multa bafta!"
Blogul Gym Lugoj ii doreste sportivului Banicioiu Victor multa putere de munca, mult succes si cat mai multe medalii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar