La multi ani Alex!

Astazi, 14 mai, a venit randul gimnastului lugojean Banicioiu Alex sa-si serbeze ziua. Asa cum v-am obisnuit deja, ziua de nastere a fiecarui sportiv reprezinta prilejul ideal pentru a va arata cum le-a schimbat viata acest sport frumos unor copii.

Alex implineste astazi 12 ani si isi sarbatoreste ziua intr-un mod mai special, si anume alaturi de fratele sau mai mare, Victor, care se afla in Bistrita la lotul national de juniori. Alex a inceput gimnastica inca de la varsta de 5 ani cu prof. Adrian Meleanca. Gimnastul si-a dovedit talentul inca de la inceput, incepand sa participe la concursurile nationale si internationale dupa 3 ani de antrenamente in sala. In cei 7 ani de cand este un sportiv de performanta, a reusit sa isi adjudece peste 40 de medalii la cupa internationala DKMT, iar la varsta de 10 ani a obtinut prima sa medalie la un campionat national, locul 3 la inele. In acelasi an  reuseste sa obtina cu echipa locul I de juniori IV, locul 3 la individual compus juniori IV. Anul urmator obtine, la categoria superioara, juniori III -locul 1 la bara si locul 2 la inele.
Antrenorul acestuia, Adrian Meleanca ne-a declarat:" Este un baiat extraordinar, cu calitati deosebite, sper sa devina mai serios in antrenamente si sa munceasca mai mult la pregatire fizica, reusind astfel sa se concentreze in concursuri cu speranta de a obtine cat mai multe medalii!"
Ii dorim multa putere de munca, sanatate si bucurii! La multi ani!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar