Gimnastii lugojeni, cei mai buni la Campionatul National

In perioada 1-3 noiembrie a avut loc la Sf. Gheorghe Campionatul National Individual si pe Aparate al Juniorilor, unde Lugojul a fost reprezentat de 9 gimnasti la toate nivelurile de categorie: Banicioiu Alexandru, Szabo Rafael, Pecie Lorenzo, Todor Ionut, Banicioiu Victor, Toda Marian, Tomescu Octavian, Ciucu Armando si Savu Andrei.

Nici de aceasta data scoala lugojeana de gimnastica nu a dezamagit, gimnastii lugojeni obtinand un total de 20 medalii, demonstrandu-si din nou valoarea, talentul si munca depusa de-alungul anului.
Baietii au avut un parcurs foarte bun pe toata perioada concursului, si-au dorit foarte mult sa obtina aceste medalii, obtinand totodata numarul cel mai mare de medalii dintre toate cluburile participante. Astfel CSS Lugoj s-a confruntat cu echipele cluburilor din Timisoara, Resita, Arad, Brasov, Buzau, Sf. Gheorghe, Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Tg. Mures, Sibiu si Bistrita. 
Sportivii medaliati de la CSS Lugoj au obtinut medalii dupa cum urmeaza:

Banicioiu Alexandru - juniori III, nivel 3:
- loc I la inele, paralele si bara 
- loc II la individual compus, cal 

Szabo Rafael - juniori III, nivel 3:
- loc II la sol, paralele, bara 
 - loc III la individual compus 















Todor Ionut - juniori III, nivel 4:
- loc I la individual compus, inele, paralele
- loc III la sol, sarituri


Banicioiu Victor - juniori III, nivel 4:
- loc II la inele, bara
- loc III la individual compus















Savu Andrei - juniori I, nivel 6:
- loc I la individual compus
- loc II la sol, sarituri 








Antrenorul Adrian Meleanca ne-a declarat: "Am avut un an de exceptie, unde am castigat un total de 54 de medalii nationale, la toate categoriile de varsta. Baietii s-au comportat si la acest campionat foarte bine, in ciuda micilor accidentari pe care le-au avut. Am vazut foarta multa ambitie la Alex Banicioiu, care si-a dorit foarte mult sa bata sportivii de la lot si a  reusit, fiind cel mai medaliat sportiv la categoria sa, avand si cele mai multe medalii de aur. Am vazut un sportiv de viitor, pe Todor Ionut, sportivul Lotului National de Juniori, care a reusit sa castige locul I la individual si inca doua medalii de aur. Apoi la aceeasi categorie, Victor Banicioiu, care dupa o pauza de 8 luni, in care a avut piciorul rupt, a venit acasa de la Lotul National de Juniori, a inceput antrenamentele de 3 luni, a reusit un parcurs foarte bun la acest campionat, reusind sa castige locul III la individual si alte doua medalii pe aparate. Iar Savu Andrei cu o dorinta foarte mare de a demonstra ca mai poate face gimnastica, dupa o participare la Campionatul European de Juniori, a reusit sa se claseze pe locul I la individual compus. Szabo Rafael, unul dintre cei mai mici participanti la acest concurs, fiind doar in primul an de categoria a III-a, a avut o evolutie buna.
Ceilalti sportivi, Ciucu Armando, Toda Marian si Tomescu Octavian, s-au comportat bine, avand numeroase clasari pe locurile IV si V. Chiar daca nu au obtinut medalii, sper ca cei trei sa lucreze in continuare in sala cu aceeasi ambitie ca si pana acum.
Tin sa-i felicit pe toti sportivii care au participat in acest an la concursuri pentru munca depusa si rezultatele obtinute. In continuare urmeaza un concurs international foarte puternic si anume Cupa DKMT de la NoviSad, unde sper sa obtinem la fel de multe rezultate, demonstrandu-ne din nou valoarea."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar