Suntem mandrii de voi!!! 10 medalii pentru gimnastica lugojeana


In perioada 16-18 noiembrie a avut loc la Onesti Campionatul National al Maestrilor unde au participat sase echipe din toata tara: CSM Lugoj, CSM Bistrita, LPS Bistrita, CS7 Dinamo Bucuresti, CSS-CSM Resita si CSS Dinamo Bucuresti.
Echipa lugojeana a avut o evolutie de exceptie, clasandu-se pe locul III, componenta echipei fiind formata din: Cotuna Vlad, Savu Andrei, Ciucu Armando, Popa Andrei, Todor Ionut. Cei 5 au fost insotiti la acest campionat de antrenorii: Muntean Aurel, Cizmadia Tiberiu si Meleanca Adrian, care a fost prezent si in calitate de arbitru.

Rezultatele individuale pe aparate s-au impartit astfel:

Cotuna Vlad, liderul echipei si component al Lotului National de Seniori, avand la activ si o participare  la Olimpiada de la Londra din acest an si un loc III la Campionatul European, a obtinut la acest Campionat de la Onesti: locul I bara, locul II individual compus si sol, loc III inele.



Savu Andrei, fost component al Lotului National de Juniori si participant la Campionatul European din acest an, s-a clasat pe locul I la sol si II la sarituri  la categoria "tinere sperante".






Popa Adrian, component al Lotului National de Juniori si participant la Campionatul European din acest an, a obtinut la acest concurs loc I inele si loc III la cal la categoria "tinere sperante".






Todor Ionut, component al Lotului National de Juniori, a obtinut locul II la inele, avand doar varsta de 15 ani.

Antrenorul Meleanca Adrian ne-a declarat:"Rezultatele obtinute de gimnastii lugojeni reprezinta un rezultat foarte bun, atat pentru orasul nostru, cat si pentru fiecare sportiv in parte, avand in vedere ca acest concurs este destinat "seniorilor" gimnasticii, categorie la care pot trece odata cu implinirea varstei de 18 ani. Astfel, in afara de Cotuna Vlad, care este deja "senior", ceilalti 4 sportivi inca reprezinta categoria de juniori."
Felicitari baieti si multa bafta in continuare!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica