Lugojul domina Campionatele Nationale Scolare la gimnastica

Prima competitie sportiva din acest an aduce lugojenilor un nou motiv de mandrie. La Campionatul National Scolar desfasurat la Buzau in perioada 06-09.04.2013, gimnastii lugojeni, insotiti de antrenorii Meleanca Adrian, Muntean Aurel, Bulacu Ioan au reusit din nou sa obtina un numar record de medalii. Antrenorul Meleanca Adrian a fost totodata si arbitru, sef de brigada la inele la acest campionat. 
Cei 12 sportivi lugojeni au adunat un total de 35 de medalii, la categoriile juniori IV, juniori III, juniori II si juniori I.

Pentru sportivii de la categoria juniori IV, acesta a reprezentat prima competitie oficiala la care au participat. Voichescu Patrik a obtinut locul I la individual compus, sol, inele, paralele, locul II la sarituri si locul III la cal. Carlig Mark a obtinut locul II la sol, inele, locul III la bara. Ghise David obtine locul II la paralele, bara si locul III la sol. Fiind vorba de prima competitie, micii gimnasti au obtinute rezultate extraordinare, urmand ascensiunea gimnastilor lugojeni.
La categoria juniori III, nivel III, Szabo Rafael s-a clasat pe prima treapta a podiumului la sol, inele, paralele, bara si pe treapta a doua la cal. Popescu Alexandru chiar daca nu a obtinut nicio medalie, s-a clasat pe locul IV paralele, locul V la individual compus si locul VI la inele. La aceeasi categorie, insa la nivelul IV, Banicioiu Alexandru reuseste sa obtina medalia de aur la cal si inele, medalia de argint la paralele si medalia de bronz la individual compus. Tot la nivelul IV, Pecie Lorenzo obtine locul II la inele si locul III la sarituri.
Categoria juniori II aduce in primul rand o medalie de argint pe echipe, echipa alcatuita din Todor Ionut, Banicioiu Victor si Tomescu Octavian.

Concursul individual al juniorilor II, nivelul V, a adus prin Todor Ionut o medalie de aur la sol si inele, o medalie de argint la sarituri si o medalie de bronz la individual compus si paralele. Banicioiu Victor reuseste sa obtina un loc III la inele.
Categoria juniori I a fost reprezentat prin Ciucu Armando, care s-a clasat pe locul I la inele, locul III la individual compus, sol, sarituri, paralele si bara.
Antrenorul Meleanca Adrian ne-a declarat: "Doresc sa-i felicit pe toti baietii. S-au comportat la acest concurs foarte bine si si-au demonstrat inca o data valoarea, chiar daca am avut numeroase accidentari. Banicioiu Alexandru fiind bolnav cu trei zile inainte de concurs, a reusit sa isi demonstreze valoarea si calitatile. Ciucu Armando a avut dureri puternice la umar, a reusit sa se mobilizeze foarte bine, a reusit sa se claseze pe locul I la inele, un aparat care este de forta. Din pacate Toda Marian a trebuit sa ramana acasa, acesta accidentandu-se cu 2 zile inainte de competitie, iar Szabo Rafael a avut un accident foarte urat in timpul concursului, ratand exercitiul la sarituri, dar a continuat concursul la urmatoarele aparate, fiind un gimnast foarte ambitios si care s-a pregatit intr-un mod serios, fapt care l-a demonstrat prin obtinerea celor 5 medalii. Insa, chiar daca nu a castigat individualul, luand nota 0 la sarituri, el este pe departe cel mai bun sportiv din tara la categoria sa."

Felicitari sportivilor si antrenorilor pentru rezultatele obtinute!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar