Vlad Cotuna reprezinta Lugojul la Campionatul European de Gimnastica

In perioada 17-21 aprilie 2013 se va desfasura la Moscova, Rusia a V-a editie a Campionatului Individual European de Gimnastica Artistica.Concursul va intruni un numar de 37 de tari participante si 260 de gimnasti. Asa cum deja ne-am obisnuit, la fiecare competitie importanta din domeniul gimnasticii, Romania este reprezentata atat la categoria feminin cat si la cea masculina. Mai mult decat atat, la majoritatea concursurilor de gimnastica masculina, avem mereu cate un reprezentant lugojean.
Nici acest Campionat European nu face exceptie. Astazi se vor deplasa la Moscova echipa feminina si cea masculina, insotiti de delegatia Romaniei.
Din echipa masculina formata din Flavius Koczi, Marius Berbecar, Andrei V. Muntean, Andrei Ursache, va face parte si reprezentantul Lugojului, gimnastul Vlad Cotuna, precum si antrenorul lugojean Vasile Vug. Vlad s-a aflat in pregatire pentru acest Campionat European la Bucuresti, in cadrul Lotului National de Seniori. Fiind un Campionat  invididual, Vlad va concura la sol, paralele si bara, aparate la care spera in calificarea in finala, si mai mult decat atat in clasarea pe podium. Antrenorul CSM Lugoj, Meleanca Adrian ne-a declarat:"Vlad este un baiat serios, in aceasta perioada s-a antrenat foarte mult si din cum il cunosc eu de ambitios, cu siguranta va prinde o finala dintre cele trei aparate la care concureaza si de ce nu chiar o clasare pe podium. Ii urez multa bafta, mult succes! "

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica