16 medalii pentru cei mai mici gimnasti lugojeni

La Sibiu s-a desfasurat  in perioada 10-11.05.2013 Cupa Cibinium, ajunsa la a III-a editie. 
Competitia a fost destinata celor mai mici gimnasti, intrunind un numar de 7  cluburi participante, precum CSS Resita, CSS1 Timisoara, CSS Buzau, CSM Cluj, CSS Sibiu, CSS Sf. Gheorghe si CSS Lugoj. 
Lugojul a fost reprezentat de 4 sportivi:  Voichescu Patrick, Ghise David, Carlig Marc si Marcu Norbert, dovedind inca o data munca continua si traditia gimnasticii masculine lugojene, obtinand un numar de 16 medalii. 
Voichescu Patrick obtine clasarea pe locul I la individual compus, sol si inele, medalia de argint la cal, paralele si sarituri si medalia de bronz la bara.
Ghise David urca pe prima treapta a podiumului la bara si paralele, obtine locul II la sol si inele si locul III la individual compus si sarituri.
Carlig Marc obtine un loc II la sol si o medalie de bronz la cal.

Marcu Norbert fiind la prima participare la un concurs, se claseaza pe locul II la bara.
Gimnastii au primit medalii si diplome, precum si aplauzele publicului, multi dintre gimnasti participand pentru prima oara la un concurs. 
Aceasta competitie a reprezentat o verificare pentru urmatorul concurs oficial si anume Campionatele Nationale de Juniori IV, care se vor desfasura saptamana viitoare la Buzau.
Felicitari antrenorilor si sportivilor si bafta la urmatorul concurs !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Succes international pentru gimnastii lugojeni

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar