Viitorul suna bine ! 11 medalii la Campionatul National de copii - juniori IV !!!

In perioada 19-22.05.2013 au avut la Buzau Campionatele Nationale de Gimnastica- Juniori IV  unde au participat 12 echipe de la cluburile CSS Buzau, CSS Sibiu, CSS Dinamo Bucuresti, CSS Resita, CSS1 Timisoara, CSS Brasovia Brasov, CSS Sibiu 2, CSS Sf. Gheorghe, CSS Steaua Bucuresti, LPS Tg. Mures, LPS Bistrita, CSM Cluj-Napoca si nu in ultimul rand CSS Lugoj.
Acest concurs a fost finala celor mai mici gimnasti din tara, desfasurandu-se pe 2 nivele de dificultate: nivelul I - 8-9 ani si nivelul II 10-11 ani.

Premiate au fost atat echipele, cat si sportivii la categoriile individuale si cei participanti pe aparate. Pe echipe pe locul I s-a clasat CSS Buzau, pe a doua treapta a podiumului au urcat cei de la CSS Sibiu si medalia de bronz a revenit celor de la CSS Dinamo Bucuresti.
La acest concurs, Lugojul a avut 4 reprezentanti, toti participanti la nivelul I, iar prin rezultatele obtinute duc mai departe traditia gimnasticii lugojene. Chiar daca sunt inca la primele concursuri, cei 4 au demonstrat ca pot concura fara emotii si cu stapanire de sine, obtinand un numar total de 11 medalii.
David Ghise, s-a clasat pe locul I la individual compus si paralele, locul II la sol, inele si bara, locul III la cal, precum si locul IV la sarituri.
 Patrick Voichescu s-a clasat pe prima treapta a podiumului la inele, pe a treia treapta a podiumului la individual compus si sol, obtinand totodata un loc IV la bara, precum si locul V la cal si paralele, locul VI la sarituri.

 Norbert Marcu a obtinut locul II la paralele si locul III la inele, precum si locul IV la sarituri si individual compus, locul V la sol si bara.

 Mark Carlig, care a fost si cel mai mic sportiv al acestui concurs, chiar daca nu a obtinut nicio medalie, a avut o evolutie buna si s-a clasat pe locul IV la sol, locul V la bara si locul VI la inele.

Sportivii au fost insotiti de antrenorii Bulacu Ioan si Meleanca Adrian, care a participat in calitate de sef de brigada la inele.

Felicitari celor mici, antrenorilor si sectiei de gimnastica a Lugojului!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica