49 de medalii pentru gimnaşti

23 Decembrie 2010 | 08:14
Autor: Alina Damian
  • 49 de medalii pentru gimnaşti

  • După cele 36 de medalii obţinute în acest an la Campionatele Naţionale, gimnaştii lugojeni nu s-au dezminţit nici de această dată şi au încheiat anul competiţional câştigând un total de 49 de medalii la competiţiile din Serbia.
    “A fost mult mai greu decât în anii precedenţi prin prisma concurenţei mari, dar e important că am reuşit să câştigăm din nou multe medalii şi de asemenea, important de menţionat este faptul că am avut participanţi la toate categoriile de vârstă, de la juniori IV până la juniori I”, a afirmat prof. Adrian Meleancă.
    La juniori IV, în cadrul concursului DKMT Rafael Szabo a câştigat nu mai puţin de cinci medalii, toate de aur, dintre care una la individual compus şi patru pe aparate. La “Memorial”, acelaşi sportiv şi-a adjudecat argintul la bară şi bronzul la inele. Un alt gimnast, Alexandru Popescu a câştigat medalia de argint la bară şi cal cu mânere, în cadrul concursului DKMT.
    La categoria juniori III, Alexandru Bănicioiu a câştigat trei medalii de aur şi patru de bronz, pe aparate şi la individual compus şi una de bronz la inele la Memorial. La rândul lui, Lazăr Crăiniceanu a câştigat trei medalii de aur şi una de bronz la DKMT şi o medalie de aur şi două de bronz la Memorial.
    Lorenzo Pecie, cel de-al treilea reprezentant al Lugojului la categoria juniori III, a reuşit o medalie de aur şi patru de argint la DKMT şi o medalie de argint la “Memorial.
    La următoarea categorie de vârstă, Juniori II, Lugojul a avut patru reprezentanţi: Ionuţ Todor şi Victor Bănicioiu, care au obţinut medalia de aur, respectiv de argint la inele, Bogdan Iurea, care s-a clasat al III-lea la paralele şi Octavian Tomescu a reuşit să urce de patru ori pe cea de-a treia treaptă a podiumului la sol, cal cu mânere, paralele şi inele.
    La juniori I, Armando Ciucu a obţinut un loc III la “Memorial”, iar Andrei Savu, venit de la lot şi-a adjudecat cinci medalii la DKMT, una de aur, două de argint şi una de bronz şi două medalii la memorial, dintre care una de argint şi una de bronz.
    În clasamentul pe echipe, reprezentanta Lugojului formată din Andrei Savu, Octavian Tomescu, Lazăr Crăiniceanu şi Rafael Szabo s-a situat pe locul al II-lea.

    Sursa: www.redesteptarea.ro 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar