Ionuţ Todor, gimnast lugojean cooptat la Lotul Naţional de Juniori de la Bistriţa

Urmând traditia multor gimnasti lugojeni, incepand cu data de 3 ianuarie 2011,  a venit si randul lui Ionut Todor sa faca parte din Lotul Naţional  de Juniori de Gimnastica din Bistrita.




Sportivul Ionut Todor  s-a născut la data de 30 ianuarie 1997, având in prezent 13 ani. A inceput gimnastica la vârsta de 6 ani cu profesorul Bulacu Ion, apoi a continuat să exceleze tot mai mult sub îndrumarea profesorului Adrian Meleancă. Acesta are în prezent un palmares impresionant de peste 80 de medalii obţinute la Campionatele Naţionale, precum şi la cele Internaţionale.
Cu ocazia unui asemenea eveniment, şi anume un pas înainte spre a deveni următorul campion mondial sau cine ştie, poate chiar şi campion olimpic, sportivul a dorit să îşi ia la revedere de la colegii săi de sală, precum şi de la antrenorul său, însă doar până la următoarea competiţie din ţară, unde se vor reîntâlni din nou.




De la stânga la dreapta: Bănicioiu Victor, Ionuţ Todor, Iurea Bogdan, Bănicioiu Alex, prof. Adrian Meleancă, Ciucu Armando, Rafael Szabo, Toda Marian

Sperăm ca această cooptare să fie pozitivă şi de bun augur. Multă baftă şi mult succes Ionuţ!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Succes international pentru gimnastii lugojeni

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar