Lugojenii au inceput pregatirea pentru Campionatele Scolare de Juniori

Echipa de gimnastica a Lugojului a inceput pregatirea intensa pentru scolarele care vor avea loc la Buzau in perioada 17-20 aprilie. La aceasta competitie vor participa 9 sportivi lugojeni.
Din cei 9 sportivi, la categoria juniori III vor concura: Banicioiu Alexandru, Crainiceanu Lazar, Pecie Lorenzo, la categoria juniori II: Todor Ionut,  Banicioiu Victor, Toda Marian si Tomescu Octavian, la categoria juniori I: Ciucu Armando si Savu Andrei.
Competitia pentru sportivii lugojeni va avea loc in data de 19 aprilie, la categoria juniori III, cu incepere de la ora 10:00, iar categoria juniori I, cu incepere de la ora 16:00. In ziua urmatoare vor participa categoria juniori II, incepand cu ora 10:00.
Profesorul Adrian Meleanca ne-a declarat: " Pana acum, baietii au avut doua concursuri de verificare, prezentandu-se foarte bine. Ei mai au cateva lucruri de perfectionat, iar baietii lugojeni de la lotul de juniori au facut deja cateva verificari. Speram in rezultate cat mai bune, precum si la o clasare pe podium cu echipa la juniori II. Un lucru foarte important pentru noi, este faptul ca, la aceasta competitie avem sportivi la toate categoriile si nivele de concurs."

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica