Campionatul de gimnastica de la Lugoj in febra pregatirilor

Campionatul national  de gimnastica de la Lugoj va avea loc in data de 28 si 29 octombrie 2011 la Sala Sporturilor de pe strada Timisorii, unde va asteptam in numar cat mare, mai ales ca un asemenea campionat de gimnastica nu a mai avut loc la Lugoj de peste 20 de ani.

Deoarece sectia de gimnastica a CSS Lugoj nu dispune de toate aparatele conforme cu cerintele unui concurs national, CSS1 Timisoara ne-a ajutat cu aparatul care lipseste in totalitate la Lugoj, si anume solul si cu toate accesoriile necesare unei sali de gimnastica, care sa poata gazdui un asemenea concurs. Dorim sa multumim pe aceasta cale dlui director CSS1 Timisoara, prof. Adrian Durla si  dlui Ady Szabo, administratorul societatii Asexpress SRL  din Lugoj, care a avut amabilitatea de a ne ajuta cu transportul acestor aparate.
Miercuri seara s-a reusit montarea tuturor aparatelor, fapt pentru care multumim de ajutor tuturor celor prezenti, din cadrul clubului sportiv, a parintilor si nu numai.


Ne dorim ca Lugojul sa redevina orasul de traditie al gimnasticii si din punct de vedere al concursurilor organizate si speram sa fim sprijiniti de toti cei care sunt in masura sa o faca, astfel sa putem oferi lugojenilor ocazia sa vada gimnastica in sala, nu doar la televizor, ca in vremurile trecute, deoarece sportivii prezinta potential si reale calitati de viitori mari campioni, fapt care va clasa Lugojul si Banatul pe primele locuri in tara.



Din partea CSS Lugoj vor concura sportivii: Szabo Rafael, Pecie Lorenzo, Banicioiu Alex, Banicioiu Victor,  Todor Ionut, Toda Marian,  Tomescu Octavian, Savu Andrei si Ciucu Armando.

Sportivii si antrenori din toata tara au sosit aseara la Lugoj, iar astazi, joi - 27.10.2011, se afla in sala pentru antrenamentele de acomodare pe aparate. Gimnastii din tara care participa la acest concurs vor reprezenta cluburile din Bucuresti, Sfantu Gheorghe, Bistrita, Timisoara, Brasov, Sibiu, Arad, Resita si Lugoj.
Gimnastii lugojeni au fost antrenati de prof. Adrian Meleanca, care va participa in calitate de arbitru la acest campionat, prof. Bulacu Ioan, caruia ii dorim multa sanatate, el neputand fi prezent la acest concurs si prof. Muntean Aurel.
Le dorim tuturor sportivilor multa bafta si pe dvs va asteptam sa veniti si sa ii incurajati, deoarece o sala plina de spectatori ii va bucura pe copii si le va incredere si putere!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar