O zi de succes pentru gimnastica lugojeana

La sfarsitul primei zile a Campionatului national al juniorilor masculin, lugojenii pot fi mandri de rezultatele obtinute de gimnastii din orasul nostru. Dimineata a debutat cu concursul celor mici la categoria juniori  III, CSS Lugoj fiind reprezentat de Banicioiu Alex, Szabo Rafael si Pecie Lorenzo. Insumand un total de 80,65 de puncte la toate cele sase aparate, Banicioiu Alex si-a adjudecat titlul de campion national la aceasta categorie, medalia de argint fiind obtinuta de Szabo Rafael. Antrenorul celor mici, prof. Adrian Meleanca ne-a declarat: " Sunt foarte multumit de evolutia celor trei sportivi, Alex a avut un parcurs foarte bun, s-a comportat foarte bine si in antrenamente. Din pacate, Rafael fiind usor accidentat nu a reusit sa se ridice la adevarata lui valoare, dar locul II pe care s-a clasat demonstreaza ca este un sportiv foarte ambitios. Speram ca maine in finala pe aparate sa obtinem rezultate cel putin la fel de bune."

In concursul categoriei juniori II, care a avut loc astazi cu incepere de la 15:00, gimnastii lugojeni - Banicioiu Victor, Todor Ionut, Toda Marian si Tomescu Octavian nu au reusit din pacate sa se claseze pe podium, insa acest fapt nu trebuie sa-i descurajeze, ci sa-i ambitioneze sa munceasca si mai mult, iar anul viitor pot demonstra ca intr-adevar merita un loc pe podium.

Dupa incheierea concursului celor de categoria juniori II, au urmat cei mai mari sportivi si anume categoria juniori I, la care Ciucu Armando a reusit sa se claseze pe locul II, obtinand medalia de argint. Prof. Adrian Meleanca ne-a declarat: "Ma bucur ca Armando a reusit sa faca un concurs impecabil, fara ratari, mai ales ca la varsta lui e greu sa se antreneze intr-o sala unde nu exista o groapa cu bureti, care ne-ar ajuta foarte mult. Din pacate, sportivul Savu Andrei, care se antreneaza in cadrul lotului national de juniori de la Bistrita, nu a reusit sa se claseze pe podium."

Speram ca maine, cu incepere de la ora 09:00 sa se adune lugojenii din nou intr-un numar frumos in sala si sa reusim sa obtinem cu sustinerea voastra cat mai multe medalii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica