Gimnastul lugojean Todor Ionut in tabara educationala a Uniunii Europene de Gimnastica

In perioada 01.07-11.07.2013 se desfasoara in Italia, la Tirrenia cea de-a 6-a editie a taberei educationale in gimnastica masculina. La acest eveniment participa fiecare tara cu cate unu sau doi reprezentanti din categoria sportivilor cu varsta cuprinsa intre 13 si 16 ani, alaturi de un antrenor.
Scopul taberei este de a dezvolta, dezbate si explica anumite elemente de gimnastica sub indrumarea unor experti de talie mondiala, cel mai de seama fiind antrenorul lotului de seniori a Germaniei, Valery Balenky,  prin reprezentatii live cu sportivii participanti.
Romania este reprezentata in acest  an de sportivul CSS Lugoj, Ionut Todor si Onciul George, sportivul LPS Bistrita,  care in prezent se antreneaza in cadrul Lotului National de Juniori de la Bistrita si sunt insotiti de antrenorul Lotului National de Juniori, Alexa Lucian.
Antrenorul gimnastului Todor Ionut, prof. Meleanca Adrian ne-a declarat: "Este o tabara foarte importanta, unde Ionut va avea foarte multe de invatat, avand totodata sansa sa fie antrenat de cei mai mari antrenori ai Europei. Ionut a fost selectionat pentru a participa la aceasta tabara de catre antrenorii Lotului de Juniori, precum si de repezentantii FRG, datorita perspectivelor sale de participare la Campionatul European din 2014."




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica