Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojul este unul dintre centrele principale de gimnastica masculina pentru juniori in aceasta perioada.
Aici se desfasoara incepand cu 11.07.2013 pe o durata de 3 saptamani, programul "Pierre de Coubertin", un proiect de pregatire specializata pentru categoria copii si juniori mici, finantat de Ministerului Tineretului si Sportului in colaborare cu Federatia Romana de Gimnastica.

In sala de gimnastica din Lugoj sportivii se pregatesc cate 3 ore de dimineata si 2 ore dupa-masa, scopul proiectului fiind schimbul de experienta atat intre antrenori, cat si intre sportivi.
Astfel, acest eveniment este un bun prilej pentru antrenori sa observe diferite metode de antrenament si asistenta a executiilor. 
In aceasta perioada, la Lugoj au sosit antrenorii si sportivii din Timisoara, Resita, Sibiu si Buzau.
Timisoara este reprezentata de catre antrenorul Bobirci Paul, impreuna cu copii Gavril Luca, Soica Raul.
Din partea Resitei s-a prezentat antrenorul Balan Robert cu gimnastii Blagoe Alexandru, Pinte Alexandru si Panacea Fabian.
Clubul din Sibiu o are ca reprezentant pe antrenoarea Cristina Bobes, care a insotit sportivii Soaita Andrei, Negoescu Darius, Barac Andrei si Bera Iulian.
 De la clubul sportiv din Buzau participa antrenorul Birzu Dragos impreuna cu copii Brutanete Gabriel si Brutanete Robert.
Iar din partea clubului gazda, antrenorii Meleanca Adrian Si Bulacu Ioan, precum si sportivii Marcu Norbert, Ghise David, Voichescu Patrik si Carlig Marc.
Tabara este doar la inceput, speram intr-o buna desfasurare a evenimentelor.
Vom reveni pe parcurs cu filmari si poze din timpul antrenamentelor, atat pe blog cat si pe facebook.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica