Multumim MONDIAL Lugoj!

Sectia de gimnastica a Clubului Sportiv Scolar din Lugoj a excelat mereu la toate competitiile nationale si internationale. Nu a  existat competitie la care Lugojul sa nu fie prezent pe podium, avand mereu cel putin un medaliat cu aur, argint sau bronz. Sportivii de origine lugojeana au dat mereu dovada de ambitie, seriozitate si in primul rand de multa munca si daruire. Conditiile de atrenament nu au fost niciodata excelente, insa gimnastii sustinuti de antrenori perseverenti au reusit chiar si asa sa se impuna in fata altor mari orase cu care s-au concurat de-alungul anilor.

Prin intermediul acest blog incercam sa va aratam ce inseamna sa fii gimnast, ce presupune un asemenea sport, de asemenea sa va tinem la curent cu evenimentele, competitiile curente, precum si cu rezultatele acestor copii, care isi petrec zilnic 3 ore in sala de antrenament.
Cei mici au primit o surpriza placuta de la reprezentantii unuia dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare din Europa, fabrica MONDIAL din Lugoj sub forma unei sponsorizari banesti, care s-a transformat in echipament de competitie si alte accesorii necesare gimnastilor.
 Fabrica lugojeana, care si-a inceput activitatea pentru prima oara in 1894 prin fabricarea de caramida si tigla, si-a continuat expansiunea cu productia de placi de faianta in 1975 si  obiecte sanitare din portelan  din 1981, are in prezent peste 800 de angajati, fiind unul dintre cei mai importanti producatori ai industriei ceramice romanesti. Datorita dezvoltarii tehnologiilor, MONDIAL Lugoj devine in 1996 parte a concernului german Villeroy & Boch, concern cu traditie de peste 260 de ani in industria ceramicii. Traditie, calitate si autenticitate sunt cele 3 valori care stau la baza concernului german.
Pe aceasta cale, sectia de gimnastica a CSS Lugoj doreste sa adreseze multumiri si stima reprezentantilor MONDIAL Lugoj pentru efortul depus in sustinerea gimnastilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica