La multi ani Aurel Muntean si Pecie Lorenzo

Sectia de gimnastica al Clubului Sportiv Scolar Lugoj isi sarbatoreste astazi doi membri.

Profesorul Aurel Muntean, a carui varsta se suprapune cu existenta CSS Lugoj, implineste astazi onorabila varsta de 60 de ani si spun ca varsta acestuia se suprapune cu existenta clubului, pentru ca practic gimnastica si sectia de gimnastica a facut parte din viata profesorului inca  de cand acesta copil fiind, a inceput sa practice acest sport, apoi a devenit indrumatorul urmatorilor sportivi in calitate de antrenor si profesor, ulterior preluand si carma CSS Lugoj in calitate de director pentru o perioada foarte lunga. In prezent, profesorul Aurel Muntean, este seful catedrei de gimnastica din cadrul CSS Lugoj, ocupandu-se de pregatirea unei grupe de pitici.

Blogul Gym Lugoj ii doreste cu aceasta ocazie in primul rand multa sanatate si putere de munca, fericire si LA MULTI ANI!










 Cel de al doilea sarbatorit este micutul sportiv Pecie Lorenzo, care implineste frumoasa varsta de 12 ani.

Gimnastul reprezinta cu onoare sectia de gimnastica a CSS Lugoj, obtinand pana in prezent multiple medalii la campionatele nationale, precum si la cupele internationale DKMT. A reprezentat Lugojul pe prima treapta a podiumului de nenumarate ori, obtinand titlul de campion national la categoria juniori IV. Acesta va avansa la un nivel superior de dificultate de anul acesta, si anume juniori III. Speram sa continue cu perseverenta pregatirea in sala si sa obtina cat mai multe medalii, precum si intr-o eventuala cooptare la lotul de juniori pe viitor. Ii dorim mult succes, sanatate si un calduros LA MULTI ANI!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojul - centru de pregatire in gimnastica masculina 11-31 iulie 2013

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica