La multi ani Savu Andrei si Todor Ionut

Duminica, 30 ianuarie 2011, o zi friguroasa, dar insorita si din nou motiv de sarbatoare. Azi a venit randul celor doi baieti lugojeni, componenti ai Lotului National de Juniori de la Bistrita, care sunt nascuti in aceeasi zi, dar la cativa ani distanta, sa isi serbeze ziua.



Savu Andrei face parte din lotul de juniori din anul 2008, inca de pe cand avea doar 13 ani. Acesta a demonstrat ca este un sportiv valoros si foarte talentat de cand a inceput gimnastica la Lugoj la varsta de 6 ani. De-a lungul anilor a facut cinste Lugojului, urcand pe primul loc a podiumurilor de nenumarate ori. La categoria a III-a a reusit sa obtina un numar de 4 medalii de aur, demonstrand ca este candidatul ideal pentru lotul de juniori. De asemenea la categoria a II-a a reusit sa obtina nu mai putin de 7 medalii, iar anul 2011 speram sa-i fie de bun augur prin participarea la un campionat international. Cea mai importanta medalie pentru Andrei este insa medalia de bronz cu echipa de seniori a CSM Lugoj la Campionatul de Maestri de la Resita din septembrie 2010.
Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 17  ani, ii dorim multa sanatate, putere de munca si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!




"Bobocul" de la lotul de juniori de la Bistrita, lugojeanul Todor Ionut, implineste si el tot astazi fumoasa varsta de 14 ani. Acesta are o "vechime" in lot de doar 1 luna, dar speram ca aceasta cooptare sa-l ajute in obtinerea tuturor medaliilor posibile de la campionatele nationale si internationale.
  Ii dorim si lui Ionut multa sanatate, fericire si un calduros La multi ani!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

50 de medalii pentru gimnastii lugojeni la Cupa DKMT

Lugojeanul Todor Ionut va participa la Campionatul European de Gimnastica

Succesul gimnastilor lugojeni continua si in 2017 - 23 de medalii la Campionatul National Scolar